Triumph New Model Preview Tour Assenede

EXCLUSIEVE TRIUMPH PRIMEURS 
Op zondag 16 januari én maandag 17 januari 2022 staan alle fonkelnieuwe Triumph primeurs voor 2022 bij ons in de showroom:

-Tiger 1200 GT Pro: Lucerne Blue
-Tiger 1200 Rally Explorer: Matt Khaki Green
-Speed Triple RR : Crystal White Storm Grey
-Tiger Sport 660: Korosi Red

Met de Speed Triple RR maakte Triumph een design- en prestatie statement om u tegen te zeggen. De succesvolle Speed Triple RS kreeg clip-ons, een kuipje en semi-actieve vering opgeplakt en is net zo mooi als spannend om op te rijden.

De Tiger Sport 660 is Triumphs nieuwe hoogpoter in het middenklasse segment. Met de sprankelende 660cc driecilinder van de Trident 660 is vooral veelzijdigheid het codewoord. Woon-werkverkeer, stadsverkeer of een weekendje weg met twee én bagage: kan allemaal voor een uitstekend prijs op de Tiger Sport 660.

Het vlaggenschip van Triumphs uitgebreide adventure-segment, de nieuwe Tiger 1200, onderging een complete transformatie: maar liefst 25kg lichter dan zijn voorganger in combinatie met 9 extra paarden en een bijzonder aantrekkelijk nieuw design. De Tiger 1200-familie bestaat uit twee reeksen, de weggerichte GT-reeks en de Rally-reeks, waarbij de nadruk eerder op off-road rijden ligt.

Meer info