Triumph Adventure Experience (Malaga-Marokko)

Vanaf 10 juli gaat de Triumph Adventure Experience in Zolder weer van start. De ultieme voorbereiding op het grote avontuur waarbij men leert rijden in onverhard terrein. Gedurende onze 3 jarige samenwerking met Motokhana (Bert Vanherf) kwamen er steeds meer vragen om de opgedane ervaring tijdens de cursus ten uitvoer te brengen in de ultieme adventure experience.

 

Daarom is de Triumph Adventure Experience Zolder, sinds dit jaar een nauwe samenwerking aangegaan met de Triumph Adventure Experience in Spanje. De samenwerking bestaat vooral uit de combinatie van trainingen in België met het aanbieden van Triumph Adventure tours vanuit Málaga. Deelnemers kunnen zich dus in België voorbereiden op all-road ritten in Zuid-Spanje.

 

Momenteel loopt er een actie vanuit Triumph Adventure Experience Málaga waarbij er aanzienlijke kortingen worden aangeboden op 7-daagse ritten aan Triumph klanten uit de Benelux. De ritten worden begeleid door Triumph certified instructors en is geldig op boekingen vóór 1 augustus 2020.

 

Vraag meer inlichtingen in de winkel.

Meer info