Nieuws

Vorige   Overzicht   Volgende
18/01/2018

Triumph Adventure Experience

De Triumph Tiger Adventure en Scrambler Offroad dagtrainingen vinden plaats op een specifiek geprepareerde piste binnen het Circuit van Zolder.

 

Er is geen ervaring met offroadrijden vereist om deel te nemen. Dit is een unieke gelegenheid om de offroad dimensie van een Triumph Tiger 1200/800 en Triumph Scrambler te ontdekken in een veilig, gefundeerd kader.  Deze training is helemaal toegespitst op de mogelijkheden en capaciteiten van de Triumph Tigers en Scrambler mét respect voor limieten van de machine. Tijdens de training worden ook alle rijmodi van de motoren uitgebreid besproken en toegepast.Om een terechte bezorgdheid weg te nemen: er is een “modder-vrij” garantie. 

 

Deze cursus zal de mogelijkheden van inzet en plezier van de Triumph Tiger/Scrambler vergroten en uw algemene rijvaardigheid zal erop vooruitgaan!

Op deze trainingen is iedereen welkom. Triumph rijders en niet-Triumph rijders. Deelname is enkel mogelijk met een Triumph. Er is ook de mogelijkheid tot het huren van een nieuwe Triumph Tiger 1200, een nieuwe Triumph Tiger 800 en Triumph Scrambler.

 

Voor prijzen, data en de verschillende ervaringsniveaus, surf naar de website van Motokhana. 

Meer info