Nieuws

Vorige   Overzicht   Volgende
2/05/2019

TRIUMPH ROCKET 3 TFC

Triumph’s legendarische Rocket III, gelanceerd in 2004, stond bekend als een puur origineel exemplaar met meer kracht, uitstraling en koppel dan de concurrentie. Nu herdefinieert de geheel nieuwe Triumph Factory Custom Rocket 3, met een nieuw 2.500cc Triple motorblok, zijn eigen klasse met adembenemende kracht, overheersende technologie, mooie kenmerken en het hoogste niveau van premium uitrusting.

 

De tweede Triumph TFC die wordt gelanceerd is een echt Brits technisch meesterwerk - de nieuwe 2019 Rocket 3 TFC is ontworpen om niets minder te zijn dan de ultieme motorfiets, slechts 750 exemplaren, elk voorzien van een genummerde plaquette en een unieke badge.

 

Met 2.500cc staat de geheel nieuwe en 's werelds grootste in serie geproduceerde motorblok, centraal in de klasse bepalende prestaties van de 2019 Rocket 3 TFC en levert meer dan 225 Nm, 's werelds hoogste koppel, maar liefst 70% meer dan zijn naaste concurrenten. Bovendien levert de geheel nieuwe motor een piekvermogen van 182 pk, waardoor dit de krachtigste Triumph tot nu toe is.

Meer info