Nieuws

Vorige   Overzicht   Volgende
22/03/2018

Spirit of '59

Het jaar 1959. Acteurs, kunstenaars en muzikanten voelen zich verbonden door een passie voor vrijdenken. In de daaropvolgende jaren maakte de oude, conservatieve maatschappij van voor de oorlog plaats voor een nieuw gevoel van optimisme, individualisme en vrijheid. Het was deze energieke spirit waarmee motorfietsen, en Triumph-motorfietsen in het bijzonder, voortaan zouden worden geassocieerd. De komende drie maanden vieren we het 59-jarig bestaan van de Bonneville met de Spirit of '59 Days. Maak in maart, april of mei een proefrit met een Triumph Modern Classic of koop er eentje en maak kans op mooie prijzen !

 

Spirit of '59 win-acties

  • Reserveer tussen 1 maart en 7 mei 2018 een testrit met een Triumph Modern Classic en maak kans op 2 maanden rijden op een unieke Bonneville T100 speciaal gespoten in de kleurencombinatie van de legendarische Bonneville uit 1959.
  • Reserveer tussen 1 maart en 7 mei 2018 een testrit met een Triumph Modern Classic, neem een foto tijdens de testrit en deel hem via Facebook met #Spirit59 en maak kans op 2 vrijkaarten voor de Bikers Classics (Spa Francorchamps 29/06-1/07) en een meet & greet met Fred Krugger. 
  • Koop in maart, april of mei een Triumph Modern Classic en maak kans op een Triumph Adventure Experience offroad stage op een Street Scrambler.

 

BOEK HIER JE TESTRIT

 

Meer info