Nieuws

Vorige   Overzicht   Volgende
25/10/2018

De nieuwe Scrambler 1200 XC & XE

De introductie van de Scrambler 1200 XC en Scrambler 1200 XE modellen; gloednieuwe motorfietsen die destandaard zetten en een primeur vertegenwoordigen op het gebied van echte dual-purpose capaciteiten en moderne custom-stijl. Deze mooie, nieuwe 1200 Scramblers herdefiniëren het segment op het niveau van vermogen, specificaties en afwerking, gecombineerd met Triumph’s iconische Scrambler-DNA en alle eigenschappen van een echte adventure-motorfiets.


Ontworpen om op elke weg een sublieme rijervaring te bieden en uitgerust met toonaangevende specificaties en geavanceerde technologie, deze nieuwe Modern Classics brengen de legende die Triumph is gestart naar een compleet nieuw niveau. De eerste van een nieuwe generatie en de beste in elke dimensie. Het echte werk gaat beginnen.

 

TWEE TOONAANGEVENDE NIEUWE 1200 SCRAMBLERS
De Triumph Scrambler 1200-lijn omvat twee volledig nieuwe modellen. De Scrambler 1200 XC, die is gebouwd voor op de weg en voor echt offroad rijplezier. Daarnaast is er ook het topmodel: de Scrambler 1200 XE, die de specificaties naar het hoogste niveau tilt en zijn offroad-capaciteiten en volledige scrambling naar de top van de motorwereld brengt.

 

TWEE NIEUWE INSPIRATIESETS
Om het tweezijdige karakter van de motorfietsen te demonstreren, hebben we twee spannende inspiratiesets samengesteld om als uitgangspunt te dienen voor rijders die graag hun eigen Scrambler 1200-custom ontwerpen of om als complete set te monteren - de volledig uitgeruste ‘Escape’ inspiratieset en de gestripte, offroad ‘Extreme’ inspiratieset.

 

BONNEVILLE KLEDINGCOLLECTIE
Aan de immens populaire Bonneville kledingcollectie heeft Triumph een speciaal assortiment Scrambler 1200-kledingcollectie toegevoegd, met een selectie T-shirts met korte mouwen, een motorbril en een collectie motor- en vrijetijdskleding voor mannen en vrouwen.

Meer info