Corona says no...

In het belang van de volksgezondheid heeft de Belgische regering besloten een reeks aanvullende maatregelen te treffen om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Vanaf vrijdag 13 maart tot vrijdag 3 april blijven winkels (uitgezonderd apotheken en voedingswinkels) open tijdens de week en gesloten tijdens het weekend.

 

Nieuwe openingsuren vanaf vrijdag 13 maart 2020:

Maandag tot en met vrijdag van 9H tot 12H en van 13H tot 18H. Op zaterdag 14 maart zal de winkel gesloten zijn maar motoren kunnen wel worden opgehaald en binnengebracht, én testritten zijn ook mogelijk. Ons 1e test- en opendeurweekend op 21 en 22 maart wordt uitgesteld naar een noch nader te bepalen datum.

 

We hebben alle Triumph-modellen in demo staan; ook de de Rocket 3, de nieuwe Street Triple RS, de Thruxton RS en de Tiger 900 Rally Pro. Elke dag is testdag bij BMC. Kom langs om de nieuwe modellen te bewonderen en boek een testrit.

 

Alle internationale gezondheidsorganisaties stellen dat mensen hun verstand niet mogen verliezen of niet in paniek moeten raken. Hysterische angsten zijn voor niets nodig. Het is echter wel onze burgerplicht om het voorzichtigheidsprincipe te hanteren en onszelf noch anderen in gevaar te brengen. Gebruik je gezond verstand:

- Was je handen regelmatig en grondig met water en zeep. Reken zo’n 40 à 60 seconden per wasbeurt.

- Hoest of nies in een papieren zakdoekje of in de binnenkant van je elleboog.

- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze weg in een afsluitbare vuilbak.

- Blijf thuis als je zelf ziek bent.

- Raak je gezicht zo weinig mogelijk aan met je handen.

- Vermijd handen geven.

- Vermijd nauw contact met personen die ziek zijn.

 

Geniet van de zon en de gezonde buitenlucht. Voor vragen bel naar +32 9 344 64 44 of +32 474 841 110 of mail naar info@bmc-assenede.be.