Nieuws

Vorige   Overzicht   Volgende
31/10/2018

BMC Assenede gehuldigd in London

BMC Assenede gehuldigd in London

Het BMC-team zat vorige week in London op de Triumph Global Dealer Conference 2018. Tijdens deze conferentie werden de krijtlijnen voor de komende 3 jaar uitgetekend.

Het BMC-team werd er 2 keer gelauwerd. De Triumph Dealer Plaque werd ons overhandigd als bedanking voor onze investering in het nieuwe Triumph World Black Store design. Daarnaast ontvingen we de Outstanding Contribution to Triumph Award. Een prijs die we ontvingen omdat we 'alle vakjes afvinken' zoals dat dan heet: hoogste verkoop & klanttevredenheid, langstdienende Triumph dealer (24 jaar dienst) en implementatie van het Triumph World Black Store concept. Als teken van Triumph's erkenning voor onze inzet werden we samen met het zeer selecte gezelschap internationale collega-winnaars getrakteerd op een dagje circuit met de nieuwe 2019 modellen. Bovendien mochten alle winnaars 's avonds een VIP-diner bijwonen in het gezelschap van het Triumph management in de Triumph Visitor Experience van de Triumph-fabriek te Hinckley.

Een hele eer. Hier bij BMC zijn we bijzonder trots en dankbaar. We willen al onze trouwe klanten, Triumph-rijders in hart en ziel, bedanken voor de steun en het vertrouwen die we doorheen de jaren hebben gekregen. Dit is voor jullie en door jullie. MERCI. 

Meer info