Over ons

Winkel in Ertvelde - Rieme tot 1998. Winkel in de Lindenlaan Ertvelde tot 2006. Sinds juni 2006 in Assenede Sinds september 2017 in Assenede
Winkel in Ertvelde - Rieme tot 1998 Winkel in de Lindenlaan Ertvelde tot 2006 Sinds juni 2006 in Assenede Sinds september 2017 in Assenede

 

 

 

GO YOUR OWN WAY

 

Iedere Triumph-rijder kent de sensatie: langs de open velden of doorheen steden nieuwe werelden ontdekken; sportief of meer op het gemak. Wij kennen dat gevoel omdat ook wij gepassioneerde Triumph-rijders zijn.

Sinds 1995 is BMC Assenede exclusief Triumph dealer en een gevestigde waarde in motorland. Bovendien zijn we sinds 2006 erkend als een Triumph World Store. Dit houdt o.a. in dat we de volledige modellenreeks van Triumph in de winkel hebben staan en dat er een grote keuze is aan Triumph motorkledij en accessoires.

Door de voortdurende verfijning van de motortechniek en de nieuwe modellen die Triumph elk jaar uitbrengt, blijft het werk ook voor ons boeiend. Maar wat zou dit allemaal betekenen zonder onze klanten? Ons succes is gebouwd op jullie tevredenheid. Dat zijn wij aan jullie en onszelf verplicht en daarom danken we onze klanten van ganser harte.
 

TRIUMPH FLAGSHIP STORE...

 

... betekent niet enkel eerste klasse motoren leveren, deskundig advies verstrekken en een stipte & correcte service leveren. Een Triumph-rijder verwacht individuele aandacht en dat we luisteren naar zijn of haar persoonlijke wensen. Terecht, want dat is ook onze filosofie!

Met een totale oppervlakte van 300 m² heb je keuze uit de nieuwste Triumph-modellen, -kleren en -accessoires. Daarnaast hebben we voor je specifieke noden ook nog producten van onze partners.

Modetrends komen en gaan, technologie evolueert verder, maar één ding blijft: we streven voortdurend naar kwaliteit en luisteren naar je wensen zodat we de motor kunnen aanpassen naar jouw behoeften. Zo kunnen we een persoonlijk tintje geven aan jouw motor!
 

SERVICE CENTER

 

Als Triumph Motorcycles Flagship Store hebben we de kennis en de ervaring om alle nieuwe Triumph modellen te herstellen en te onderhouden. Bovendien hebben we een directe lijn met de fabriek in de UK voor de eerste lijn support.

Een team van gekwalificeerde monteurs staat klaar om jouw motor snel en met de nodige zorg te onderhouden. Indien je een technische vraag hebt, zijn ze altijd bereid meer uitleg te geven. Ook voor aanpassingen of ombouwing van je motor, kun je steeds bij hen terecht.

Tot onze service behoren ondermeer:

  • Vervangmotoren aan gunstige voorwaarden. De motor wordt volgetankt meegegeven en dient volgetankt te worden teruggebracht.
  • Eigen depannagedienst. De prijs voor een depannage is afhankelijk van tijd & afstand maar is minimum 35 euro. Echter, we raden iedereen aan om een eigen pechverhelping aan te schaffen want dat zal goedkoper zijn!
  • Een uitgebreid demo-park. We hebben permanent 10 demo-motoren ter beschikking. Een testrit kost 10 euro. De motoren zijn getankt, gewassen en verzekerd (NIET OMNIUM) en bij aankoop van een neuwe motor krijgt u uw 10 euro integraal terug.
  • Onze klanten zijn onze belangrijkste informatiebron. We vernemen het dan ook graag via telefoon en/of via e-mail indien we iets kunnen verbeteren aan onze service in de winkel.