Nieuws

Vorige   Overzicht   Volgende
24/07/2019

De nieuwe Daytona Moto2 765 Limited Edition

Na drie jaar afwezigheid, bevestigt Triumph Motorcycles de rentree van de legendarische, veelvoudig Supersport Championship-winnende Daytona. Zoals de naam al doet vermoeden is deze motor een afgeleide van het blok waarmee Triumph dit jaar de Moto2-klasse bediend. Echter, deze Daytona zal street legal zijn m.a.w. geschikt voor op de openbare weg.

De nieuwe supersportmachine zal in twee versies worden gebouwd, een voor Europa en Azië, de andere voor de VS en Canada. Elke markt is beperkt tot slechts 765 stuks. Slechts een fractie van dat aantal zal beschikbaar zijn in België, wat betekent dat de vraag het aanbod aanzienlijk zal overtreffen. De enige manier om de nieuwe Daytona Moto2 765 Limited Editionte bestellen, is door er nu een te reserveren.

De specs heeft Triumph nog niet vrijgegeven. Wat we wel kunnen zeggen is dat met 765 cc dit de Daytona met de grootste longinhoud is. Triumph zal de belangrijkste specs en de prijs bevestigen op 23 augustus tijdens de officiële wereldlancering van de Daytona Moto2 765 Limited Edition tijdens een speciaal persevenement op de GoPro British Grand Prix op Silverstone op vrijdag 23 augustus 2019.

Meer info