2018 Bonneville Bobber Black

2018 Bonneville Bobber Black
Vanaf 14.680 €

Donkerder, rauwer, krachtiger, de nieuwe Bobber Black bezit alle kenmerkende eigenschappen van de klassieke bobbers, inclusief de legendarische lijnen, de verborgen ‘clean line’-rijdertechnologie en de vernieuwende technische hoogstandjes. Zijn karakter is nu nog agressiever met een duistere, gespierde stijl, terwijl het specificatieniveau nog hoger is opgevoerd, bijvoorbeeld door de in zijn klasse onovertroffen Brembo-voorrem met de dubbele remschijven en de potente Showa-vorken en de full-LED-koplamp.

 

De nieuwe Bobber Black is uitgerust met de veelgeprezen Bonneville 1200HT-motor, met dat kenmerkende bobbergeluid, het hoge koppel en het extra vermogen bij lage toerentallen en in het middenbereik, hoger zelfs dan dat van de Bonneville T120. Het kenmerkende motorgeluid van de typisch Britse Bonneville wordt versterkt door die unieke, zinnenprikkelende tonen van de bobber hot rod, alles dankzij de korte, schuin afgesneden, zwart gelakte uitlaatpijpen en het unieke systeem met de dubbele luchtfilterkast.

 

Voorzien van de nieuwste Bonneville-rijdertechnologieën, speciaal ontwikkeld om de rijder meer controle, groter comfort en meer veiligheid te bieden. Inclusief twee rijmodi – Rain en Road, schakelbare tractieregeling, bekrachtigde koppeling, ABS, startonderbreker en, uniek op de Bobber Black, and intuitive single button cruisecontrol.

 

Met een volledig verduisterde stijl en unieke, luxe afwerkingsdetails op een nog hoger specificatieniveau - van de zwarte, verchroomde koplamprand, tot de unieke zwarte zadelsteun. Het dikke 16 inch-voorwiel, de dubbele remschijven en de indrukwekkende Showa-voorvorken van 47 mm, geven de nieuwe Bobber Black een nog zelfverzekerdere houding en aanwezigheid op de weg.

 

De Bonneville Bobber Black zal beschikbaar zijn vanaf eind februari 2018.

Meer info